EvilCraft - The Origins Of Darkness

Blodets krafter

Alla vet att blod är nyckeln till allt levande. Genom att kombinera de magiska egenskaperna hos mörka ädelstenar och det vitaliserande blodet kunde jag uppfinna några nya fantastiska verktyg och maskiner. Några av mina kollegor säger att jag är lite för entusiastisk om denna upptäckt. Jag antar att de inte är tillräckligt öppensinnade.

Mörka ädelstenar verkar vara villiga att ta emot blod. När man kastar en ädelsten i en blodpöl bilder det en mörk energiädelsten. Observera att du kommer behöva minst fem källblock med blod, som du kommer behöva göra minst en gång. I nästa kapitel kommer jag förklara hur man tillverkar mörka energiädelstenar billigt.

Som vi alla vet kommer blod torka ut efter ett tag när det befinner sig i ett torrt område. Om man bryter förhårdnat blod med en hacka eller händerna omvandlas det till vanligt blod igen. Om man bryter förhårdnat blod med ett tändstål får man förhårdnade blodskärvor som kan komma till hands senare. Det verkar som att dessa skärvor också kan fås när man tillagar ett block med förhårdnat blod, om du på något sätt kan få tag på det... kanske en silkesvante kan hjälpa?

Furnace
Furnace
  • Förhårdnat blod
Förhårdnad blodskärva9